Love is in the air del 3

Jag somnade med huvudet vid mamma lår och där fick jag sova ända tills pappa kom hem och väckte mig. Jag gick upp i mitt rum tog av mig kläderna och satte på mig mitt nattlinne och gick & la mig.


Nästa dag

Jag vaknade till avv inget ting egentligen men så tänkte jag på att jag skulle följa med pappa idag, och jag sprang och gjorde iordning mig. Jag tog på mig ↓


Ps undvik texten.
Och sprang sedan ner , jag såg att mamma och pappa redan satt och åt så då satt jag mig oxå ner och började äta. Jag och pappa skulle sticka precis efter vi hade ätit klart, så jag åt upp sista mackan och gick sedan till hallen och tog på mig min jeans jacka, och gick sedan till bilen. Vi körde iväg samtidigt som vi lyssnade på Usher.
- Vart ska vi träffa dom då? frågade jag och satte på mig mina solglasögon
- Vid studion.
Det är ganska långt till studion det tar typ 15 minuter att åka dit, jag vet att det inte är så långt men för min del är det faktist långt. Jag satt och tittade ut hela bilresan. När vi hade kommit fram så satte jag mig i min favvo fotölj som stog precis vid mixelbordet. Då kom Justin och hans mamma in, dom gick och hälsade på pappa, sen satte dom sig och började prata. Men då hörde jag att pappas mobil ringde i min ficka, jag hadde den i min ficka för pappa hade inga bra fickor i sina byxor. Jag gick ut vid bilen och tog upp mobilen och tryckte på svara.
- Hej det är Samy, Sa jag
- Tjena Samy det var längesen , det är Usher. Svarade han i telefonen och skrattade
- heej, sa jag och log
- Säg till din pappa att jag ska spela in en låt i studion nu, så att ni inte får störa eller så.
- Okej, vi sitter utanför vid sofforna och pratar med några.
- Okej. Kommer nu, hejdå. Sa han och la på
Jag gick in och satte mig igen.
- Samy, vem var det? frågade pappa
- Usher, han skulle spela in en låt nu så han kommer säkert snart, sa jag och vände huvudet mot Justin.
Han såg ganska trött ut. Men när Usher kom in så piggnade han upp
- Omg, är det du!? är det Usher!? sa justin eller skrek nästan.
- Ta det lugnt grabben, sa han och gick in i rummet där man sjunger i.
- Du får inte sjunga för jamie som ska komma sen lova det , viskade pappa till Justin
- Okej, sa han och reste sig upp. Han gick in till Usher och frågade.
- Jag är ditt största fan, får jag sjunga för dig, sa Justin
Jag såg att pappa hade sitt huvud i sina händer, och sa till honom.
- Justin kom lite. Sa han och viftade med ena handen
- Jag sa ju att du inte fick sjunga för någon. sa han bestämt
- Du sa bara att jag inte fick sjunga för jamie inget om Usher
Han gick in till Usher och började sjunga, jag filmade det. Usher tyckte att det lät bra och tyckte att vi skulle visa det för Summer ( en som man skriver skivkontrakt med ).
Dagarna gick och Justin hade skrivit på ett skivkontrakt , och pappa jobbade med honom. Men Justin var inte tillräckligt känd. Han sjöng bara på intervjuer och såna saker, han hade aldrig haft en konsert. Men en dag hände det. Och det var den ( jag skriver bara något datum ) 20 April 2009 han hade sin första konsert och det var över 3000 som kom. Jag fick stå backstage, och där har jag nu stått i 2 år. Jag har stöttat Justin med hela sin karriär, vi kom närmare och närmare varandra, och just nu när jag stog backstage på första konsert så sa han till mig.
- Du är min bästa vän, sa han och gav mig ett vänskapsarmband.

Nu börjar berättelsen om Justin & Samy..

Kommentera vad ni tkr!! :D

Del 3 kommer ikväll :)

I♥JB

Love is in the air del 2

^ Vi kommer bli ihop, gifta oss under ett äppelträd, ge oss varandra godisringar. Jaja jag vet att jag är barnslig men när man är i en sån här ålder är man inte riktigt stor än att ha riktiga ringar^ tänkte jag.
Jag hörde att Pappa ropade att det var mat, så jag sprang ner men när jag var i mitten av trappan så ra.......


...mlade jag och slog i huvudet i vår järnstång och rullade sedan ner från trappan, jag var medvetslös. Mamma & Pappa kom springandes. Pappa försökte väcka mig men inget hände, medans pappa försökte och försökte ringde mamma ambulansen och den kom riktigt snabbt. Jag vaknade av att jag låg i en säng i ett konstigt rum. Jag såg mig omkring och tittade runt lite men såg ingen ^tänk om jag har blivit kidnappad^ men sedan såg jag mamma. Hon hade precis varit nere i kaffeterian och ätit.
- Hej gumman hur är det?
- Vadå hur är det? jag mår bra, jag fattar inte varför jag är här! Sa jag och klev upp ur sängen.
- Doktorn sa att du var tvungen att ligga ner tills han kom.
- Men inget är fel på mig ju!
- Jo, jag ska berätta om du lägger dig ner, sa mamma och jag gjorde som hon sa.
- Okej, pappa ropade att det var mat och du skulle komma ner och äta. Du sprang ner men ramlade i mitten av trappan slog i huvudet och blev medvetslös och vi fick ringa ambulansen och nu ligger du här.
- okej, men vad händer med mitt huvud? ska dom operera?
- Nejdå, dom har bara sytt och nu ska vi hem och ha det mysigt tillsamans.
- Men pappa då?
- Han är iväg
- Vart? sa jag argt
- Med du vet Justin han som vi såg på Youtube
- VAA!? Jag skulle ju hänga med han lovade mig det ju, sa jag och sprang upp bytte om till mina riktiga kläder sprang ut och märkte att det regnade. Jag sprang och sprang. Jag hörde att en bil åkte bakom mig och jag tittade bak och såg att det var mamma.
- Samy sätt dig i bilen nu!
- Nej! sa jag och sprang vidare
- Du kommer bli sjuk!!
- Nej! sa jag och sprang ännu fortare.
Mamma stannade bilen och hoppade ut ur bilen och sprang ifatt mig .
- Såhär kan du ju inte göra, du kommer bli sjuk!
- Det kan jag visst det, sa jag och försökte slita mig loss.
- Du får följa med imorgon, dom ska bo på ett hotell i närheten du hinnar träffa honom!
Jag sa inget utan sprang in i bilen och skrek att mamma skulle skynda sig. När vi kom hem så var jag dyngblöt och jag sprang upp i mitt rum och bytte om. När jag kom ner så hade mamma redan satt fram godis & chips. Jag satte mig ner jämte henne och vi bestämde oss för att se valentines day. Jag somnade med huvudet vid mamma lår och där fick jag sova ända tills pappa kom hem och väckte mig. Jag gick upp i mitt rum tog av mig kläderna och satte på mig mitt nattlinne och gick & la mig.




Bild 1 - Samy
Bild 2 - Samys rum
Bild 3 - Samys föräldrar
Bild 4 - Justin när Samy såg han för första gången på Youtube.

Kommentera!! :D








Love is in the air,del 1

Jag var 13 år när mamma ropade en Eftermiddag på mig. Hon ville att jag skulle komma ner, jag satt uppe och lyssnade på min idol Miley cyrus . Jag gick ner och såg att Mamma & Pappa satt och tittade på datorn. Jag gick fram till dom och frågade.
- Vad är det? Frågade jag fundersamt samtidigt som jag försökte att se vad pappa tittade på.
- Vi ville visa en kille i din ålder som sjunger på youtube kom här , sa Mamma och klappade på sina knän som jag vet betydde att jag skulle sätta mig där. Och jag satte mig och började lyssna, han var faktist bra och han var ganska söt med. När han hadde sjungit klart så stängde pappa ner fliken och skulle hämta kaffe. Jag hoppade ur min mammas knä och sprang till pappa.
- Vad menar ni? Skulle ni bara visa klippet eller vadå?
- Kom här, sa han och vi satte oss vid matbordet och han började förklara.
- Jag har ställt in alla mina möten imon och ska försöka få tag i hans mamma, jag tror att han kan bli en stjärna. Så om jag får tag i hans mamma och vi har bestämt typ att dom kommer hit till Atlanta och att vi kan börja prata om hans framtid och så, så kan du tyvär inte följa med det blir för rörigt för mig är det okej?
- Men jag vill ju se dig jobba med honom, han är ju söt. Jag vill träffa honom! Sa jag och åt upp pepparkakan som jag hade hämtat då pappa hade hämtat kaffe.
- Tyvär gumman det går inte. Jag måste göra det här själv. Du får vara hemma med mamma.
- Snälla Snälla bara en dag snälla du kan skjutsa hem mig sen ju. Sa jag och gjorde valpminen som alltid bruka hjälpa.
- Okej, bara för att jag aldrig kan motstå valpminen.
- Tack, du är världens bästa pappa, sa jag och kramade om honom och sprang sedan upp.
Jag hade ett ganska stort rum och fina möbler. Hade mest plancher på Miley Cyrus men det blir bara snyggare.
Jag hörde hur mamma & pappa pratade där nere, jag satte mig i trappen för att höra bättre.
- Men hon var ju faktist med när du jobbade med Usher du vet att hon klarar det hon är ju inte störig om det är det som är problemet? Sa mamma
- Nej, men jag försöker en dag om det inte går får hon inte följa mer okej? Sa pappa och skulle gå upp för trappan, jag skyndade mig upp och stängde dörren och började lyssna på Usher, han är duktig men inte duktigare än han Justin. Jag började dagdrömma om Justin och mig jag la mig i sängen och bara tittade upp mot taket.
^ Vi kommer bli ihop, gifta oss under ett äppelträd, ge oss varandra godisringar. Jaja jag vet att jag är barnslig men när man är i en sån här ålder är man inte riktigt stor än att ha riktiga ringar^ tänkte jag.
Jag hörde att Pappa ropade att det var mat, så jag sprang ner men när jag var i mitten av trappan så ra.......

Vad händer med Samy?
Kommer hon någonsin bli ihop med Justin, kommer dom någonsin gifta sig under ett äppelträd och ge varandra godisringar? Det får ni se i nästa del!!
Kommentera :)

Om novellen ''Love is in the air''

Jag kommer skriva ''Jag'' hela tiden då menar jag den karaktären som det handlar om så alla vet.
Kommer skriva allt på svenska. detta tecken ^ att det är ngn som tänker något

Hej, jag heter Samy Braun och jag bor i Atlanta med min Mamma Carin och min pappa Scooter. Mamma var ganska ung när hon fick mig ca 19 år. Och nu är jag 16 år. Min bästa vän är Justin bieber. Jag träffade han för första gången när min pappa letade efter Justin eller aa när vi träffade dom här i Atlanta. Nu ska jag berätta om vårat liv tillsamans.

RSS 2.0